Emax diş kaplama yöntemi, ön diş estetiğinde tercih edilir. Estetik bir görünüm sağlamak amacıyla kesici dişlerde, köpek dişlerinde ve küçük azı dişlerinde rahatlıkla uygulanabilir. Tek diş eksikliklerinde ise emax köprü protezi uygulanabilir.

Zirkonyum ya da metal kaplamalara oranla daha dayanıksız bir yöntemdir. Işık geçirgenliği bakımından doğal dişlere son derece yakın olduğundan naif bir görünüme sahiptir. Ancak dayanıklılığı, zirkonyum kaplamalardan daha azdır. Emax kaplama, arka dişler için tercih edilmez.

EMAX DİŞ AVANTAJI

Emax kaplamanın avantajı, ön dişlerde metal alt yapı olmadan, ışığı geçirebilmeleri ve doğal diş görünümü sunmalarıdır. Başarılı ve düzgün bir biçimde kron köprü uygulaması yapılmasına olanak tanır. İyi bir ağız bakımı ile kullanım süresini uzatabilirsiniz. Alerjik reaksiyona neden olmaz.

EMAX KURON VE ZİRKONYUM KURON ARASINDAKİ FARKLAR

E-max kuron ve zirkonyum kuron estetik diş hekimliğinde sıklıkla tercih edilen uygulamalardandır. E-max kuronun ışık geçirgenliği zirkonyum kaplamaya göre daha fazladır. E-max dişler daha doğal ve estetik bir görüntüye sahip olur. Zirkonyum kuronlar ise E-max kuronlara göre çok daha dayanıklıdır ve uzun süre kullanılabilir.

EMAX DİŞ KAPLAMA FİYATLARI 2019

Emax kaplama, emax lamine, emax empress ve emax fiyatları 2019 hakkında detaylı bilgi almak için Dentadent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimiz ile iletişime geçebilirsiniz. Kaç dişe uygulanacaksa ona göre fiyatları değişiklik gösterebilir. Ücretsiz muayene hizmetimizden yararlanarak aklınıza takılan tüm sorulara yanıt bulabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Müşteri Hizmetleri
Merhaba 👋
Size yardımcı olabilir miyiz?