Lumineers kaplama, dişlerinin görünümünden rahatsız olan ve estetik kaygı yaşayanların tercih edebileceği koruyucu bir uygulamadır. İnce yapısı ve metal içermemesi yönünden kendi dişiniz kadar doğal bir görünüme sahiptir. Lumineers kaplama, dişlerinin renginden memnun olmayan kişiler için de ideal bir çözümdür. 20 yıl boyunca kalıcılığını koruduğu kanıtlandığı için hastalar ve hekimler tarafından sıklıkla tercih edilmektedir.

Lumineers kaplama nasıl uygulanır?

Lumineers işlemi uygulanırken anesteziye ihtiyaç duyulmaz. Dişler kesilmeden, yüzey kısımlarına direkt olarak yapıştırılır. Lumineers kaplama uygulaması 3-4 hafta içerisinde tamamlanır. İlk seans, dişlerin ölçüsünün alınmasıyla başlar. Lumineers’ler oluşturulur ve yaklaşık 20 günde hazır hale gelirler. Daha sonrasında dişlere yapıştırma işlemleri yapılır.

Lumineers kaplama hangi dişlere uygulanır?

Lumineers kaplama; kırık, aralıklı, şekli bozuk ve renk değişikliği olan dişlerde rahatlıkla uygulanabilir.

Lumineers kaplama avantajları nelerdir?

Dişlerin yapısı uygunsa aşındırma işlemine gerek duyulmayabilir. İşlem esnasında anesteziye gerek duyulmaz. İstenildiği zaman kaplamalar kolaylıkla çıkartılabilir. Dişler üzerinde kalın bir tabaka gibi durmaz. Estetik bir malzemeden yapılır ve istenilen gülüşü elde etmede idealdir. İnce ve dirençli porselenlerdir. Kullanılan kaplamalar diş minesine yapıştırıldığından dolayı geçici diş kullanmasına gerek duyulmaz. Uzun süre kalıcılığını koruyan beyazlık sağlar. Hızlı ve kolay bir süreçle harika dişlere sahip olursunuz.

Lumineers ve Porselen Kaplamalar Arasındaki Fark Nedir?

Lumineers kaplamalar, porselen kaplamalara göre daha incedir. Porselen kaplama uygulamasında dişler kesilir, Lumineers kaplama da kesilmez.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Müşteri Hizmetleri
Merhaba 👋
Size yardımcı olabilir miyiz?