Plastik Periodontal Tedavisi

Periodontal tedavide, dişleri çevreleyen yumuşak ve sert dokuların yapısının yanı sıra bu dokularda oluşan hastalıklar ele alınır. Periodontal hastalıklar, önlenebilen ve kontrol altına alınabilen hastalıklardır. Tedavide esas amaç, iyi bir ağız hijyeninin sağlanması, erken tanı ve doğru tedavi yaklaşımının sağlanmasıdır.
Hastalık tedavi edilemiyorsa cerrahi işlem gerekebilir. Yukarıdaki işlemler sonrasında kalan cep derinlikleri, diş eti çekilmeleri, diş boyutu değişimlerinin cerrahi bir yaklaşımla tedavisi mümkündür. Cerrahi işlemler lokal anestezi altında gerçekleştirilir.

Gingivoplasti (Diş Eti Estetiği)

Ofis tipi diş beyazlatma yöntemi ise klinik ortamında hekim tarafından uygulanan, ev tipi diş beyazlatmaya göre daha kısa sürede sonuç veren diş beyazlatma yöntemidir. Yaklaşık olarak 1–1,5 saat arasında tamamlanır. Hekimin uygun görmesi durumunda ilave seanslar da eklenebilir. Dentadent Bakırköy Diş Hastanesi ile iletişime geçerek gülüş tasarımı, diş beyazlatma, ofis tipi diş beyazlatma ve ev tipi diş beyazlatma hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Dentadent Bakırköy Ağız ve Diş Hastanesi ile iletişime geçerek Periodontal tedavi-Gingivoplasti ameliyatları, Periodontal tedavi fiyatları hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Müşteri Hizmetleri
Merhaba 👋
Size yardımcı olabilir miyiz?